Nieuwe voorzitter OVH

Onze vereniging heeft sinds 14 mei een nieuwe voorzitter. Frederike Fischer stelt zich aan u voor.

Hallo collega ondernemers OVH,

Mijn naam is Frederike Fischer-de Maar. Ik ben 46 jaar en nu drie jaar eigenaar van Flessenwinkel Fischer. Sinds 2008 moeder van Regi (j) en Keiko (m) en sinds 2005 de vrouw van Arnold Fischer. Voordat ik met Arnold trouwde heb ik vele baantjes gehad via uitzendbureaus, veelal administratief/telefonisch, maar ook in het welbekende Kruidvat heb ik een tijd gewerkt. Nadat de kinderen er waren had ik de luxe om met hen thuis te blijven. Om toch wat om handen te hebben ben ik samen in het bestuur gestapt van de Fun4Kidsweek Heteren om de Kinderspeelweek op te zetten. Hoewel het af en toe best spannend was om alle vrijwilligers en bezigheden op elkaar af te stemmen kan ik achteraf gerust zeggen dat we een mooi stuk werk hebben geleverd. De Kinderspeelweek is nu niet meer weg te denken uit ons mooie dorp.

Ondernemers Vereniging Heteren bestaat natuurlijk al een tijdje en ik hoef het wiel niet meer uit te vinden. Toch vind ik het moeilijk om in te schatten wat er allemaal bij komt kijken. Ik zorg in ieder geval dat ik goed aangesloten ben bij de ontwikkelingen rond het nieuwe dorpshart. Mochten er nu andere onderwerpen spelen waarvan u denkt dat ik daar als voorzitter iets mee kan of moet, aarzel dan niet om mij te mailen (voorzitter@ovheteren.nl), bellen of gewoon even aan te spreken in mijn winkel.

Afsluitend, in de woorden van de briljante Pippi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”.