Verzilver uw dak

29 augustus 17.00 uur | DROOM!

Wij attenderen u op het ondersteuningstraject ‘Verzilver uw dak met zonnepanelen’ van de provincie Gelderland, uitgevoerd door adviesbureau Over Morgen. Hoewel steeds meer bedrijven overgaan tot de installatie van zonnepanelen op hun dak, blijft een groot deel van daken nog steeds onbenut. Zonnepanelen geven voordeel op je energierekening, dragen bij aan de waardevermeerdering van uw pand en zijn goed voor een beter milieu. 

Denkt u erover om uw bedrijfspand te verduurzamen? De Provincie Gelderland ondersteunt eigenaren van grote daken bij de eerste stappen van het aanleggen van zonnepanelen op het bedrijfsdak. In opdracht van de provincie Gelderland begeleid, adviseert en ondersteunt Over Morgen u kosteloos bij het aanvragen van de Subsidie Duurzame Energie (SDE). Meer informatie hierover in deze flyer.

Samen met de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe organiseert Over Morgen een informatiebijeenkomst ‘Verzilver uw dak met zonnepanelen’ op donderdag 29 augustus 2019 van 17.00 – 18.00 uur bij locatie DROOM!  (Nieuwe Aamsestraat 32 in Elst). Tijdens deze avond informeren zij u over de mogelijkheden voor het opwekken van zonne-energie en welke businesscase daar bijhoort.

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via e- mail: verzilveruwdak@overmorgen.nl . Bent u niet in de gelegenheid bent om naar de bijeenkomst te komen, maar toch geïnteresseerd in deze kans? Neem dan contact op met Daniëlle Reek of Anouk Bakx van Over Morgen via e-mail verzilveruwdak@overmorgen.nl 0f 06 – 82 307 269 / 06 – 12 741 992.

Vraag uw persoonlijke dakscan aan!

De dakscan geeft inzicht in een ontwerp van uw dak met zonnepanelen en drie verschillende businesscases van financiering. Voor het opstellen van de dakscan wordt uitgegaan van drie randvoorwaarden:

       De dakscan is voor dakeigenaren;

       uw dak is tussen de 1000 m2 en 5000 m2;

       u beschikt over een grootverbruikersaansluiting.

Voldoet uw dak aan de randvoorwaarden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan naar de bijeenkomst op 29 augustus. U krijgt dan gratis de dakscan aangeboden.